Ampe naar mortierbrigade

Groot nieuws in reclameland, één van de grote namen uit ons vak kiest voor één van de meest gerenommeerde bureaus. Ampe besliste na een ronde langs verschillende bureaus om te kiezen voor het team van mortierbrigade: “nog steeds de grootste garantie om impactvol creatief werk te maken”. Na een reclameopleiding aan Luca in Gent, won de copywriter afgelopen zomer nog een ticket voor het reclamefestival in Cannes. 

Bij mortierbrigade gaat ze in team met Kato Vochten, die afgelopen Cannes ons land nog vertegenwoordigde in the Young Lions Competition.

Naast Febe Ampe start ook Anna Hendrickx bij mortierbrigade. Geen familie van de beroemde gitarist, maar wel even gedreven. Zij start na haar opleiding bij BAS als Account Executive.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com