Ardennes-étape laat goede gesprekken groeien met mortierbrigade

Ardennes-étape laat goede gesprekken groeien met mortierbrigade

Ardennes-étape, het Belgische online boekingsplatform voor meer dan 2000 verblijven in de Ardennen, deed beroep op mortierbrigade om mensen naar hun website te trekken tijdens de maanden januari en februari, wanneer de boekingen traditioneel op een laag pitje staan.

Met een nieuwe campagne die haar doelgroep uitsluitend via online en social media zal bereiken, zet mortierbrigade de Ardennen neer als de place to be om tot rust te komen met vrienden en familie. Een ideale voedingsbodem om goede gesprekken te laten groeien. Elke uiting bevat dan ook een ingenieuze conversation starter.

De productie van de twee films werd verzorgd door Diplomat met regisseur Benny Vandendriessche.

 

PR credits_AE_Wintercampagne.pdf 52 KB

 

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels