Brussel Mobiliteit en mortierbrigade - VO Communications lanceren 'Je Voeten©'.

Brussel Mobiliteit en mortierbrigade - VO Communications lanceren 'Je Voeten©'.

In een video die alle stijlcodes volgt van een productlancering, lanceren mortierbrigade - VO Communications en Brussel Mobiliteit ‘Je Voeten©’, een innoverende mobiliteitsoplossing ontworpen voor korte afstanden in de stad.

 

De voorbije jaren zijn voeten aan de kant geschoven ten voordele van andere mobiliteitsoplossingen. Nochtans blijft stappen voor korte afstanden het meest efficiënt. Bovendien is 60 % van de verplaatsingen in Brussel korter dan 5 km. Die boodschap wil Brussel Mobiliteit overbrengen door voetgangers centraal te plaatsen in zijn mobiliteitsstrategie.

Elke Van den Brandt, Brussels Minister van Mobiliteit: "We zijn allemaal voetgangers! 37 % van de verplaatsingen binnen Brussel worden te voet afgelegd, wat van stappen de belangrijkste mobiliteitsvorm in Brussel maakt. Stappen is goed voor de gezondheid, voor de gezelligheid in de stad en voor het milieu. Logisch dus dat voetgangers centraal staan in de visie van Good Move, ons Regionaal Mobiliteitsplan.”

De lanceringsvideo toont duidelijk aan dat deze technologie uit het verleden ook voor de toekomst heel wat troeven in petto heeft. 'Je Voeten©' zijn gratis, lokaal geproduceerd, 100 % natuurlijk, 24u/24 beschikbaar en overal oplaadbaar.

De campagne wordt uitgewerkt in affichage, met 4 visuals die de verschillende voordelen van dit innoverende product aantonen. Aan bankjes in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vertellen markeringen op de grond dat je op een laadpunt voor 'Je Voeten©' zit.

Ook het sociale luik wordt ingezet. Bovenop de lanceringsvideo is er een schoendoos verzonden naar verschillende influencers die het gewoon zijn om nieuwe producten te testen. In de box zit een paar kousen om 'Je Voeten©' uit te proberen. De eerste producttesten zijn vandaag al zichtbaar op TikTok en Instagram.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels