BVN en mortierbrigade geven kijkers taalbad

THUIS, Dagelijkse kost en FC De Kampioenen op Eén ondertiteld in Frans, Spaans en Portugees

Dinsdag 27 mei 2014 — Om de VRT-kijkers voor te bereiden op hun vakantie in het buitenland, organiseert BVN een heus taalbad. Daarvoor ondertitelt de televisiezender enkele populaire VRT-programma’s in het Frans, Spaans en Portugees.

De zomer komt eraan en dan trekken de Vlamingen traditiegetrouw naar het buitenland. Dankzij BVN, de televisiezender voor Vlamingen in het buitenland, mist niemand iets van zijn of haar favoriete programma’s. Maar wie op reis gaat, moet natuurlijk ook zijn plan kunnen trekken in een andere taal.

T887
BVN en mortierbrigade koppelen het nuttige aan het aangename en ondertitelt afleveringen van de populairste VRT-programma’s in het Spaans, Portugees of Frans. Via Teletekstpagina 887 kunnen de Eén-kijkers op donderdag 29 mei kijken naar THUIS met Spaanse ondertitels, op woensdag 4 juni naar Dagelijkse kost met Franse ondertitels of op maandag 9 juni naar FC De Kampioenen met Portugese ondertitels.

THUIS, of beter EN CASA, met Spaanse ondertitels? Bekijk hier alvast een voorsmaakje.

Over BVN
BVN staat voor 'het Beste van Vlaanderen en Nederland' en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland. BVN biedt de kijker een dagelijkse selectie uit het televisieaanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT: nieuws en actualiteiten, informatie, sport, amusement en Nederlandstalig drama. Zo kunnen Vlamingen in het buitenland op BVN o.a. naar Iedereen duivelDagelijkse kostTHUISHet journaalTerzake, Blokken en Iedereen beroemd kijken. BVN is wereldwijd 24 uur per dag via satelliet - en in een aantal regio’s ook op de kabel - en in veel hotels te ontvangen.

En casa con Frank y Eddy

Plats du quotidien

FC Campeões