Campina en mortierbrigade koken voor het eerst met emoji’s

Campina en mortierbrigade koken voor het eerst met emoji’s

Donderdag 31 maart 2016 — Plattekaas, da’s toch iets dat de bomma op je boterham smeerde om er dan radijzen of bruine suiker over te strooien? Juist, maar je kan er zoveel meer mee doen. Om de veelzijdigheid van het ambachtelijke product bij een jonger publiek onder de aandacht te brengen, lanceren Campina en mortierbrigade #emojicooking. Want koken met plattekaas is zo makkelijk dat je ’t zelfs in emoji’s kan vertellen. 

Van quiche tot smoothie, van zalmtartaar tot dipsaus: plattekaas is zo’n veelzijdig ingrediënt dat je er oneindig veel recepten mee kan klaarmaken. Toch kampt het product met een oubollig imago. Daarom lanceert Campina een campagne in de taal van vandaag: emoji’s. Herkenbaar, multi-inzetbaar én heel makkelijk te gebruiken, net als plattekaas zelf. 

Maak zelf emoji-recepten

Op emojicooking.be krijg je in emoji’s bestaande plattekaasrecepten te zien. Die video’s worden ook ingezet op social media. Daarnaast kan je op de pagina zelf aan de slag met emoji’s, om zo plattekaasrecepten te maken en te sharen. De beste recepten worden uiteindelijk gebundeld in een digitaal emoji-kookboek.

Contacteer ons

Joost Berends

Creative Director

mortierbrigade