Crelan en mortierbrigade bouwen het droomhuis van de Belg

De woelige woningmarkt in ons land maakt het voor de gemiddelde huizenjager steeds moeilijker om in te schatten wat er realiseerbaar is met hun budget. Daarbij merken makelaars en woonkredietexperten dat de woonwensen en het budget van de Belgen steeds minder op elkaar afgestemd zijn.

Om dit tastbaar te maken, stampte mortierbrigade het ultieme droomhuis van de Belg uit de grond. Niet met behulp van een aannemer, maar met behulp van Belgische Pinterest data en een AI-beeldgenerator. Op basis van de moodboards die de Belgen op Pinterest maken als basis voor hun woning, werd een beeldenreeks gegenereerd zoals je die zou terugvinden in een advertentie op een immosite. Het resultaat: een vrijstaand huis met veel ramen voor veel natuurlijk licht, leefruimtes gevuld met mooie meubels en een aangename tuin.

Een leefsituatie die voor de gemiddelde Belg financieel onhaalbaar lijkt. Maar toch is het niet onmogelijk om een droomwoning te realiseren. De oplossing die Crelan daarvoor biedt, is een gesprek met je persoonlijke Crelan-agent. Dankzij de betrokkenheid die Crelan kan bieden, zijn ze in staat om samen met klanten een realistische budgettering voor hun woondromen op te stellen. Je droomwoning realiseren is best mogelijk, als je het goed aanpakt.

De beeldenreeks wordt ingezet op sociale media en als PR content.

PR_CREDITS_Pinterest.pdf

PDF - 62 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com