Da Da Ta: de nieuwe hit van het najaar

Da Da Ta: de nieuwe hit van het najaar

mortierbrigade haalt de hit van Trio boven voor Mobile Vikings

Dinsdag 18 september 2018 — Mobile Vikings brengt een nieuwe databundel  op de markt waarmee je exuberant veel kan surfen. Om die lancering aan te kondigen heeft mortierbirgade een oude hit uit de jaren ’80 afgestoft: Da Da Da. De hele campagne draait rond deze oorworm van de groep trio, die voor de gelegenheid volledig werd herschreven om de voordelen van mobiel internet te prijzen. De campagne, die uiteraard als Da Da Ta door het leven zal gaan, zou wel eens de hit van het najaar kunnen worden …

Maarten Raes Marketing Manager bij Mobile Vikings: 

“ Zowel met ons nieuwe product als met onze campagnes willen we ons onderscheiden van andere telecomoperatoren. Ons nieuwe product met gigantisch veel gigs, laat ons toe om de data-honger van onze (toekomstige) vikings nog beter te stillen. Met onze nieuwe campagne willen we het gegeven ‘data’ meer dan ooit claimen, en dat op onze unieke stijl." 

Mobile Vikings en Mortierbrigade bedachten daarvoor een nieuwe campagne ‘Da Da Ta’ . De kurkdroge videoclip illustreert in 1 min 20 wat je allemaal kan doen met de nieuwe databundel van 10 GB. Geen beter format dan de ‘da da ta’ song om te illustreren wat je er allemaal mee kan doen. Je kan er eindeloos en heel geestig op variëren. De clip zal uitgebracht worden in capsules van 30 seconden voor tv en bioscoop en in kortere formaten voor sociale media. Verschillende gezongen spots zijn ook aangepast voor de radio. Een printcampagne maakt het geheel af.

Da Da Ta - Mobile Vikings