De MIVB en mortierbrigade zetten Brussel in beweging

Brussel is een stad die beweegt. ‘s Ochtends vroeg, ’s avonds laat en zelfs op zondag… Beweging is er altijd. Brussel beweegt op vlak van cultuur en van infrastructuur, maar zet even goed je smaakpapillen en je hersencellen in beweging. Er is altijd iets te zien, of het nu een tentoonstelling is of een concert, Brussel beweegt altijd en overal.

"Brussel beweegt, en is zelfs een stad die eeuwig in beweging blijft dankzij verschillende persoonlijkheden van overal ter wereld. Elk van haar inwoners of bezoekers verrijken haar, maken haar diverser en bewegen elk op hun manier. Op het ritme of tegen de stroom in, alleen of in groep. Brussel bewegen, dat doen we elk op onze eigen manier, maar wel allemaal samen. Vanuit dit gegeven hebben we een nieuwe rode draad voor de MIVB ontwikkeld. Een nieuw brand platform dat de diversiteit en dynamiek vooropstelt van alle beweging in Brussel. Deze kersverse positionering zal je in al onze toekomstige communicatie terugzien." - Béatrice Paques, SVP Marketing, Sales & Network bij MIVB

De voorbije jaren heeft de MIVB haar communicatie over Brussel versterkt en haar liefde aan de stad verklaard in tal van campagnes. Vandaag zetten we de stap naar een nieuw tijdperk, en concentreren we ons op de rol van de MIVB in Brussel: Brussel bewegen, letterlijk en figuurlijk.

Beweging kan op eindeloos veel manieren tot uiting komen. Objecten bewegen, je lichaam bewegen, samen bewegen of alleen, bewegen per tram, bus, met de fiets of te voet. En dat doen we met 163 nationaliteiten, met alle leeftijden en met evenveel persoonlijkheden als inwoners. 1,2 miljoen persoonlijkheden, dat doet heel wat bewegen!

“Alles wat in Brussel beweegt, wordt mee mogelijk gemaakt door de MIVB. Zij laat ons vrij door de stad bewegen om vrienden of plaatsen te bezoeken, en laat mensen zich in alle rust verplaatsen. Het netwerk van de MIVB verbindt alles wat je kan doen en iedereen die je kan ontmoeten.” - Vincent D’Halluin, Strategic Director bij mortierbrigade.

Deze nieuwe rode draad wordt gelanceerd met een film die geproduceerd werd door mortierbrigade in een regie van huisregisseur Louis Vielle. De film is een poëtisch ode, zoals van een echte Brusselaar die trots over zijn stad uitweidt, vol geluk dat hij er woont. We volgen authentieke mensen die Brussel elk op hun eigen manier laten bewegen, en zo samen de grote beweging creëren waaruit Brussel bestaat.

De film zal te zien zijn op televisie, in de bioscoop en op social media.

MIVB Beweeg Brussel radio 30s

WAV - 5.5 Mb

PR_CREDITS_Corporate_MIVB.pdf

PDF - 54 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Contact

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com