De MIVB gidst je naar het centrum voor kleurrijke eindejaarsfeesten zonder auto

Woensdag 16 december 2015 — Het centrum van Brussel is nog mooier zonder auto’s. Vooral tijdens de eindejaarsperiode, wanneer het er nog meer bruist dan anders. Om mensen optimaal te laten genieten van de feesten in Brussel, lanceert de MIVB een eindejaarscampagne.

Cultuur opsnuiven, gezellig tafelen, uitgebreid shoppen of genieten van de Winterpret-events? Op feesten.mivb.be krijg je een overzicht van de leukste Brusselse eindejaarsbestemmingen, ingedeeld in verschillende categorieën. De mobiele website detecteert meteen waar je bent en toont je de snelste weg naar jouw gekozen bestemmingen, met het openbaar vervoer natuurlijk.

Parkeren aan de rand van de stad

Met de campagne moedigt de MIVB mensen aan om de auto niet te gebruiken of om aan de rand van de stad te parkeren. Je laat je auto achter op de parkings aan Erasmus, Stalle, Hermann-Debroux of Kraainem en vindt er via de campagnewebsite onmiddellijk aansluiting op het MIVB-net en jouw favoriete bestemmingen.

Media

De campagne bestaat uit de mobiele website feesten.mivb.be, waar je tips in vier à vijf categorieën vindt. Via geolocalisatie krijg je er ook onmiddellijk de routes naar je bestemming. Kleurrijke posters in verschillende thema’s versieren de binnenstad en helpen je op weg vanaf de grote parkings of je dichtstbijzijnde halte. Een tv-spot brengt je meteen in eindejaarssfeer.

Meer informatie?

Joost Berends, creatief directeur mortierbrigade

+32 2 427 21 14

joost.berends@mortierbrigade.com