De Morgen en mortierbrigade sluiten een chaotisch jaar af.

De Morgen en mortierbrigade sluiten een chaotisch jaar af.

2020 was ongetwijfeld wel het meest chaotische jaar van ons leven. Maar terwijl de wereldwijde warboel bleef doorrazen, creëerde De Morgen rust in de vorm van duidelijkheid voor al haar lezers. En naar goede gewoonte sluit de redactie het jaar af met een overzicht van de belangrijkste artikels.

mortierbrigade ontwikkelde een gepaste vorm om terug te blikken op de chaos van 2020, in lijn met de ongoing campagnes van De Morgen: een online experience waarin elke maand van het voorbije jaar wordt weergegeven in een interactieve kaleidoscoop. Een digitale krachttoer waarvoor mortierbrigade de hulp inschakelde van digital artist Jaak De Digitale, creative developer Rogier de Boevé en webdesigner Glenn Catteeuw.

Het interactief jaaroverzicht wordt aangekondigd via tv, radio, social media ads en online video’s.

2020.demorgen.be

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels