De Russen spelen het spel mee met KIA

De Russen spelen het spel mee met KIA

De Wereldbeker komt eraan gedribbeld en als officiële partner heeft Kia een leuke manier gevonden om alle voetbalfans te belonen: door hen te laten interageren met echte Russen. Die laatste dagen de Belgische fans uit via sociale media. Fans kunnen zo prijzen winnen en in juni naar Rusland vliegen.

Nu de Wereldbeker voor de deur staat, wordt de ene na de andere wedstrijd en actie rond dit belangrijke sportevenement gelanceerd. Om boven al deze ruis uit te steken, heeft mortierbrigade een hoogst originele campagne ontwikkeld voor Kia, waarin de Belgen rechtstreeks door de Russen worden uitgedaagd.

De campagne draait rond 3 wedstrijden. Het principe is eenvoudig: voor elke wedstrijd lanceert een ‘lokale expert’ een uitdaging in een video. De Belgen worden uitgenodigd om die uitdaging aan te gaan en om de video van hun uitvoering op de Facebookpagina van Kia te posten. In een nieuwe video worden de gelukkige winnaars vervolgens onthuld door dezelfde Russen die de uitdaging in kwestie hebben gelanceerd.

De campagne is aangekondigd met een teaser op de Facebookpagina van Kia. Daarin kregen fans de kans om 3 verschillende prijzen te winnen: officiële baldrager worden, 3 x 3 tickets en een VIP-ervaring.

De eerste wedstrijd werd gelanceerd door de jonge Youri uit Moskou, en bood een kind de kans om samen met een ouder naar de wedstrijd van België-Tunesië te trekken als officiële baldrager. Alle video’s, waarvan de eerste drie hieronder te bekijken vallen, bevatten eenzelfde humoristische toon.

De campagne verloopt volledig op de Facebookpagina van Kia.

 

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels

Guldenspoorstraat 21
9000 Ghent