De Warmste Week en mortierbrigade hand in hand richting 2020

De Warmste Week en mortierbrigade hand in hand richting 2020

De Warmste Week laat 2019 in schoonheid eindigen. Dit jaar oversteeg de opbrengst van het grootste liefdadigheidsinitiatief van Vlaanderen opnieuw alle verwachtingen. Een succes dat te danken is aan de massa deelnemers die het voorbije jaar de handen uit de mouwen staken voor anderen. Deze handen bracht mortierbrigade als symbool van solidariteit in beeld in een prachtige film.

Dit jaar toonde Vlaanderen zich opnieuw van haar warmste kant via talloze donaties (die een recordbedrag van € 17.518.153 opbrachten) en projecten waarbij duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen staken voor een totaal van 11.776 uur vrijwilligerswerk. Daarom wil De Warmste Week alle deelnemers bedanken met een film die bedacht werd door mortierbrigade en volledig rond deze helpende handen draait. Handen die applaudisseren, helpen, steunen, feliciteren …

De spot krijgt zijn avant-première in prime time op de zenders van VRT. De handen die daarin in beeld gebracht worden symboliseren de duizenden mensen die hebben bijgedragen aan het succes van De Warmste Week in 2019.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels