De Warmste Week en mortierbrigade maken het verschil.

De Warmste Week en mortierbrigade maken het verschil.

Het verschil maken voor elkaar: dat is dit jaar meer dan ooit de basis van De Warmste Week. Met een warme babbel, een klein gebaar, door aan te bellen om hulp te bieden: je kan op veel manieren het verschil maken voor iemand anders. De Warmste Week wil iedereen aanwakkeren om verbondenheid te creëren, iets wat cruciaal is voor onze mentale gezondheid in deze coronatijden.

 

Deze warme oproep wordt Vlaanderen ingestuurd via een film die mortierbrigade in samenwerking met landvogel en regisseur Khaël Touag realiseerde. Het is een verhaal over solidariteit, op van muziek van Sander De Keere. De geluidsproductie werd verzorgd door Raygun.

De film is het startschot voor de actie van de VRT om een vlam uit te hangen en iedereen te laten weten dat je wil helpen waar het kan.

 

 

DWW credits.docx 36 KB

 

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels