Defensie doet alles, zodat wij rustig ons ding kunnen doen

Begin dit jaar werd mortierbrigade communicatiepartner van Defensie. En nu is de eerste campagne er. Via TV, radio, online video, bannering en social media brengen we de missie van onze Defensie bij de bevolking: wij doen alles, zodat jou niets overkomt. ​ 

De rol van Defensie is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Het conflict in Oekraïne bracht het belang van een sterke defensie plots weer helemaal onder de aandacht. Mensen beseffen weer hoe belangrijk een sterk leger is. 

Om de meerwaarde van Defensie te benadrukken, vertrokken we vanuit de kerntaak van ons leger: ze zijn bereid om tot het uiterste te gaan, zodat alle Belgen in alle rust en sereniteit hun leven kunnen leiden.

Dit hebben we vertaald in een nieuwe imagospot waarin we de actieve rol van Defensie afwisselen met de rust van ons dagelijks leven. Alle componenten komen aan bod: de Landcomponent, Marine, Luchtmacht, Medische en Cyber component. Een F16-piloot naast jongeren die chillen op een dak. Een mijnenjager naast een gezin op een zomerse ochtend… Het contrast maakt duidelijk hoe achter de schermen een krijgsmacht actief is die altijd klaar staat om in te grijpen.

De film is gedraaid door het regisseursduo Sam Ostyn en Charlotte De Cort voor het producthuis Amok. Zij draaiden verschillende dagen tussen de militairen op diversie locaties in België. Het concept leeft verder ook in alle andere kanalen, de foto’s zijn het werk van Louis Vielle. 

In september volgt tenslotte ook een recruteringscampagne volgens hetzelfde concept, die zich rechtstreeks richt op nieuwe kandidaten. Maar daarover meer in september.

PR Credits Defensie

PDF - 69 Kb

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com