Defensie en mortierbrigade geven alles. En jij?

Begin van de zomer lanceerde mortierbrigade de nieuwe imagocampagne voor de Belgische Defensie. Hoofdboodschap: wij doen alles zodat jou niets overkomt. 

Nu volgt het tweede luik, een recruteringscampagne gericht op een brede doelgroep die bereid is om alles te geven voor iedereen die hen lief is. 

We stellen kijkers en luisteraars de vraag hoever ze willen gaan om de veiligheid van anderen te garanderen. Zeker in de veranderde wereld waar conflicten niet zover weg zijn, is het belangrijk dat defensie mensen aantrekt die bereid zijn om alles te geven voor anderen. Of het nu bij de Landcomponent is, Marine, Luchtmacht, Medische Component of de Cyber Command, elke divisie zoekt gemotiveerde jonge medewerkers die hun plek willen innemen in de boeiende wereld van het leger. 

De campagne loopt via alle kanalen, zowel on- als offline, gericht op verschillende doelgroepen. 

De film werd opnieuw gemaakt door het duo Charlotte De Cort & Sam Ostyn voor productiehuis Amok, alle scènes zijn live geshoot op locatie. De foto’s zijn het werk van Louis Vielle.

Defensie EB radio 30s NL

MP3 - 1.1 Mb

Defensie PR Credits

PDF - 69 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com