Drie keer B voor mortierbrigade

Drie keer B voor mortierbrigade

Slecht nieuws komt nooit alleen. Goed nieuws komt deze keer ook in drievoud. mortierbrigade verwelkomt drie nieuwe klanten: Brantano, Barry Callebaut en Bike For Brussels. Drie klanten uit drie uiteenlopende maar even interessante sectoren. Zo zet mortierbrigade nu een stap in de modewereld, kijkt het binnen bij de overheid en kan het zijn B2B-expertise internationaal uitbouwen.

Brantano koos mortierbrigade na consultatie. Als deel van de FNG groep vernieuwt Brantano z’n strategie en look and feel helemaal. mortierbrigade zal hen daarbij helpen. De eerste campagne van het nieuwe Brantano zal in de komende maanden het daglicht zien.

mortierbrigade verwelkomt ook Barry Callebaut, de grootste mondiale chocolade-producent, als klant. Na een internationale pitch, koos Barry Callebaut het bureau uit om hun internationale communicatie te creëren. Mortierbrigade werkt momenteel aan een PR B2B-campagne. mortierbrigade digital manufacture lanceerde eerder al een nieuw digitaal platform voor Barry Callebaut.

mortierbrigade kondigde al een samenwerking met Brussel Mobiliteit aan voor een project dat fietsen in het Brusselse moet promoten. Nu onthult de brigade ‘Bike For Brussels’. Het agentschap bedacht de naam, creëerde de visuele identiteit en verzorgde de communicatie voor het nieuwe merk. De eerste campagne komt er deze zomer aan.

Evert Vermeire, Managing Director bij mortierbrigade :

« Dit zijn drie merken uit drie zeer verschillende sectoren. Als merken voor mortierbrigade kiezen, is dat misschien wel omdat wij weten hoe we de typische codes van die sectoren kunnen doorbreken met een unieke en frisse aanpak. Wij zijn heel blij met het feit dat deze klanten ons uitkozen om hen te helpen hun business en merk te ontwikkelen en heten ze hartelijk welkom.»

 

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels

Guldenspoorstraat 21
9000 Ghent