Eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel met de MIVB en mortierbrigade

Eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel met de MIVB en mortierbrigade

Zalig, De cijfers zien er almaar beter uit. We keren eindelijk weer terug naar een iets normaler leven na maanden van onzekerheid en tasten in het duister. Daarom willen de MIVB en mortierbrigade dit samen met de reizigers symbolisch vieren met een lichtshow in de tunnel tussen de haltes Kunst-Wet en Park.

Een spektakel dat past in de strategie van de Mivb en mortierbrigade om Brussel weer in beweging te zetten. Restaurants en cafés zijn weer open, sport- en culturele activiteiten worden weer mogelijk en ook onze bubbel mag weer groter. Wat wil zeggen dat ook de metrogangen en het bovengrondse netwerk weer tot leven komen: we zien eindelijk weer het licht aan het einde van de tunnel. Letterlijk. De lichtshow begeleidt reizigers tijdens de doortocht van de tunnel tussen de twee stations.

 

Het gaat om een 200 meter lange lichtinstallatie in de tunnel tussen de metrostations die heel de zomer lang loopt. Symbolisch geeft die het licht aan het einde van de tunnel weer. Tijdens het EK voetbal zien de reizigers de nationale kleuren, nadien worden ze begeleid door golven van warme kleuren, die de indruk van een zonsopgang geven. Deze lichtinstallatie wordt geactiveerd telkens er een metrostel passeert, en de animatie is berekend om de beweging van de metro te volgen. Yes! Brussel beweegt weer.

Story image
STIBMIVB CREDITS Lights.pdf 62 KB

 

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels