Hans Anders en mortierbrigade laten je luisteren naar je oren

Wie Hans Anders hoort, denkt aan brillen. Maar wie Hans Anders niet goed hoort, kan er ook terecht voor een hoortoestel. En die zijn net als de brillen bij Hans Anders betaalbaar.

Om de awareness rond de hoortoestellen van Hans Anders te verhogen, creëerde mortierbrigade een radioconcept waarbij je eigen oren je aanspreken. Luisteren is dus de boodschap!

Hans Anders 30 sec script 1 - Hoortest

MP3 - 1.1 Mb

Hans Anders 30 sec script 2 - Herhalen

MP3 - 1.1 Mb

Hans Anders 30 sec script 3 - Roepen

MP3 - 1.1 Mb

PR_CREDITS.pdf

PDF - 60 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Contact

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com