Hans Anders en mortierbrigade willen dat goede brillen en hoortoestellen ook betaalbaar zijn.

Hans Anders en mortierbrigade willen dat goede brillen en hoortoestellen ook betaalbaar zijn.

Hans Anders komt met een nieuwe campagne op televisie en online waar ze haar positionering nog eens duidelijk in de picture wil zetten. Iedereen heeft recht op betaalbare en goede brillen en hoortoestellen. Dat lijkt evident maar toch betalen mensen vaak veel te veel voor bijvoorbeeld glazen die bijna overal hetzelfde zijn. Na de eerder absurde tone of voice die de vorige televisiecampagnes van Hans Anders kenmerkten is nu gekozen voor herkenbare situaties uit het echte leven. Verhaaltjes die sterk de emotionele kaart trekken, maar met de herkenbare knipoog van Hans Anders. Uitgangspunt: het leven mag niet stoppen bij een te dure bril of gehoorproblemen. We tonen mensen in beeld die in hun dagelijks leven gehinderd worden doordat brillen en hoortoestellen vaak te duur zijn. Het alternatief van Hans Anders is degelijk maar betaalbaar. De kwalitatieve toon van de campagne laat Hans Anders zien als het grote merk dat betrouwbaarheid heel belangrijk vindt. Met twee spots richten we ons enerzijds op de gemiddelde brildrager en anderzijds op de senior die de eerste tekenen van gehoorverlies vaststelt.

De spots werden gedraaid door Floris Kingma voor Czar

Creatie is vanFrédéric Zouag, Nicolas Gaspart en Marc Richard Vander Heyden

 

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels