Holy Cow! mortierbrigade en Lionel Goldstein ontdekken waar de Bicky Beef echt vandaan komt.

Holy Cow! mortierbrigade en Lionel Goldstein ontdekken waar de Bicky Beef echt vandaan komt.

Sinds enkele weken is hij verkrijgbaar in uw favoriete frituur: de enige echte Bicky Beef, een Bicky burger met 100% Angus vlees.

Om sceptische Bicky fans te snel af te zijn, lanceert Bicky Burger nu een online spot om aan te tonen dat de Bicky Beef wel degelijk rechtstreeks uit de koe komt. Letterlijk dan.

“Het Bicky Beef Mirakel” is een surreële kortfilm die zich afspeelt in een klein Waals dorpje en het verhaal vertelt van een koe die hamburgers ‘schijt’. Heerlijke hamburgers van 100% Angus vlees die het hele dorp in rep en roer zetten, de dorpspriester maakt zelfs gewag van een heus mirakel... Ontdek het hele verhaal hier.

Deze kortfilm voor Bicky Burger kwam tot stand dankzij een hechte samenwerking tussen mortierbrigade en het befaamde award-winnende regisseursduo Lionel Goldstein van Czar. Dit duo is beroemd en berucht geworden dankzij hun liefde voor het absurde, iets waar ook deze film én de koe bol van staan.

Mortierbrigade werkt ondertussen 3 jaar voor Bicky Burger en gebruikt z’n brede expertise in popculture om de Bicky fans, hoofdzakelijk jongeren tussen 18 en 25 jaar, telkens weer te verrassen. Deze expertise heeft al haar vruchten afgeworpen door succesvolle campagnes op verschillende sociale media zoals Facebook en Snapchat.

Smakelijk!

Contacteer ons
Joost Berends Creative Director, mortierbrigade
Joost Berends Creative Director, mortierbrigade
Over mortierbrigade

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels

Guldenspoorstraat 21
9000 Ghent