Humo en mortierbrigade gaan voorbereid naar de festivals.

Een festivalzomer kan souvenirs, ongemakken of zelfs onherstelbare schade nalaten. Denk maar aan die ontregelde darmen door het niet zo verse festivalvoedsel, de overbelasting van je lever, de ontstoken tongpiercing, de tatoeage die je in een opwelling hebt laten zetten of in het slechtste geval een vervelend jeukende SOA.

Humo wil niet de overbezorgde moeder zijn, maar als het zijn lezers voor één ‘souvenir’ wil behoeden, is het gehoorschade. Een bieptoon, ook gekend als tinnitus, die je levenslang blijft achtervolgen kan je in tegenstelling tot die lelijke tatoeage niet laten wegnemen. Daarom vind je bij de Humo van 2 juni een bon voor oordoppen op maat voor een echte ‘knalprijs’.

Om deze actie de nodige bekendheid te geven, creëerde mortierbrigade een tv-, radio- en onlinecampagne. In de tv-spot ontdekken we een die hard festivalganger die enkele dagen na het einde van een festival ontwaakt op de festivalweide… door het geluid van een krekel. In tegenstelling tot zijn volledige lichaam zijn zijn trommelvliezen dus wel heelhuids door de festivalzomer gekomen en dit allemaal dankzij de oordoppen op maat. Ook op radio horen we wat een festivalganger te wachten staat deze zomer. Online vind je tinnitus pre-rolls die je niet kan skippen, net zoals je tinnitus ook nooit meer kan wegklikken. Wie na het zien van deze campagne dus niet naar de krantenwinkel rent, geeft geen piiiiiip om zijn gehoor.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels

Guldenspoorstraat 21
9000 Ghent