HUMO en mortierbrigade op zoek naar het ideale formaat

HUMO en mortierbrigade op zoek naar het ideale formaat

Brussel, 16 september 2021 – Goed nieuws! De complete papieren HUMO is nu ook beschikbaar in een handig broekzakformaat, verrijkt met video, audio, animaties en podcasts. Maar om daar te geraken was er een heus proces van trial en error nodig.

In de campagne van mortierbrigade zien en horen we allerlei formaten die werden uitgetest. Van het doedelzak- tot lijkzak-, balzak-, frietzak-, en Kazakformaat. Helaas met weinig succes. En toen kwam - hallelujah! - het broekzakformaat. De beelden werden gemaakt door Kaat Pype, in haar gekende stijl, in samenwerking met productiehuis Who Killed Joe.

 

Radiospot HUMO in zakformaat r_Humo_ra_VL_A3b_Doedelzak_Broekzak_30s[61].mp3 - 956 KB PR-Credits_HUMO.pdf 48 KB

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels