Humo en mortierbrigade verspreiden soa’s

Humo en mortierbrigade verspreiden soa’s

Naar aanleiding van wereldaidsdag op 1 december, geeft Humo deze week een gratis condoom weg. Voor de campagne herdefinieerde mortierbrigade de term SOA. Dat wordt voor de gelegenheid een Seksueel Onmisbaar Attribuut.

Jens Mortier, Partner & CEO bij mortierbrigade:

“In de Humo van 26 november verschijnt een uitgebreid dossier over seksuele voorlichting in de klas. Wat blijkt? In de voortplantingslessen primeert het opgeheven vingertje boven het genotverschaffende ving… – u begrijpt waar wij naartoe willen. Humo moedigt stomende sekseducatie aan en bezorgt u een SOA: een seksueel onmisbaar attribuut. Gratis bij elke Humo. Aanbod geldig zolang de voorhuid strekt!”

 

 

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels