HUMO en mortierbrigade vieren de miljardste abonnee!

HUMO en mortierbrigade vieren de miljardste abonnee!

In de campagne van mortierbrigade is HUMO “helemaal gek geworden”. Want je maakt niet enkel kans op een prachtige prijs zoals de hoofdrol in een strip van JEROOM, een gepersonaliseerde erotische column van Delphine Lecompte of een exclusief huiskamerconcert van Meskerem Mees. Bovendien kost je abonnement slechts drie euro per week! Dus doe mee en misschien word jij wel de miljardste abonnee.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels