ING sponsort de jeugd met mortierbrigade.

ING sponsort de jeugd met mortierbrigade.

Mortierbrigade en ING lanceren vandaag een nieuwe jongerencampagne waarin ING zich opwerpt als officiële sponsor van de jongeren en hun  passies.

Het is een fantastische tijd voor jongeren. Via het internet kunnen ze hun passies volledig botvieren. Een amateurkok kan zonder problemen de recepten van een New Yorkse chefkok volgen op zijn smartphone. Een fan van elektronische muziek kan de nieuwste pareltjes ontdekken door te chatten met muziekliefhebbers over de hele wereld.

Maar om die passies ook ten volle te kunnen beleven, heb je soms wat extra middelen nodig, dat heeft ING goed begrepen. Daarom sponsort ze deze jeugd die bulkt van het talent met €40 bij het openen van een rekening bij ING.

De campagne bestaat uit 4 verschillende thema’s om zoveel mogelijk in te spelen op de interesses van jongeren. De thema’s zijn vertaald naar print, digital en social. De foto’s en video’s werden gemaakt door fotograaf Bob Jeusette. In content worden de verschillende passies verder tot leven gebracht.

De campagne sluit naadloos aan bij de globale strategie van ING die sinds enige wordt afgetekend met « Do your thing ». Kan het toepasselijker ?

 

PR credits_ING_YOUTH.pdf 52 KB

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels