Jouw Instagram in het S.M.A.K. met Culture Club en mortierbrigade

Jouw Instagram in het S.M.A.K. met Culture Club en mortierbrigade

Dinsdag 18 oktober 2016 — ‘In the future, everyone will be world famous for 15 minutes’, zei Andy Warhol. Profetische woorden, zo blijkt. Om Culture Club, het nieuwe cultuurprogramma op Canvas te lanceren, bedacht mortierbrigade een digitaal kunstproject. Daarbij komt jouw Instagram-foto live in het prestigieuze museum te hangen, tussen diezelfde Andy Warhol en heel wat andere toppers: cultureclubinsmak.be

Culture Club

In het cultuurprogramma Culture Club slaan presentatoren Bent Van Looy en Sofie Lemaire een brug tussen populaire cultuur en kunst in de meest brede zin van het woord. Dat doen ze niet alleen met een wekelijks tv-programma en een online magazine maar nu ook met deze actie. 

#cultureclubinSMAK

Iedereen die een Instagram-foto post met hashtag #cultureclubinsmak komt in het S.M.A.K. te hangen, onder hetzelfde dak als Andy Warhol, Francis Bacon, Luc Tuymans, Karel Appel, Jan Fabre, Wim Delvoye en heel wat andere topartiesten. (Let op: jouw Instagram-profiel moet openbaar zijn.) Op de website cultureclubinsmak.be kan je op de livestream zien hoe jouw werk verschijnt en in de galerij alle inzendingen bekijken. 

www.cultureclubinsmak.be

Culture Club in SMAK TVC