Lampiris en mortierbrigade voeren kWeeniehoeveel campagne.

Lampiris geeft nieuwe klanten nu tot 700 kWh elektriciteit gratis... Hoeveel?!? Ja, kilowattuur is de technische term voor elektriciteitsverbruik, maar niemand weet hoeveel dat echt is.

Daarom besloot mortierbrigade om met die 700 kWh elektriciteit aan de slag te gaan en zo aan te tonen hoeveel dit is. Drie dagen lang werd er gratis elektriciteit, of toch vooral het resultaat ervan, uitgedeeld. Wim Ballieu bakte een hele dag gehaktballen tot hij zelf geen energie meer had en dat was goed voor slechts 28 kWh. De Gentse taxichauffeur Fowed vervoerde een hele dag klanten met een blitse elektrische bolide en verbruikte slechts 20 kWh. De laatste dag werd in het Gentse station meer dan 8 uur gebrusht en geföhnd door 3 topkappers. Zelfs Showbizz Bart liet er zijn typisch stijl haar onder handen nemen. Drie volle dagen intensief elektriciteit gebruiken, was goed voor slechts 72 kWh. Er kan dus terecht besloten worden dat 700 kWh kWeeniehoeveel is.

Of mortierbrigade voor het radioluik ook daadwerkelijk heeft uitgetest dat je met 700 kWh zo'n 460.000 uur kunt tinderen en 1200u slagroom kunt kloppen of 870 uur kunt strijken en 16.000 uur online daten, laten we in het midden. Wat we wel weten is dat er voor het opnemen van de radiospots 3 kWh verbruikt werd. kWeeniehoeweinig eigenlijk.

Contacteer ons
Joost Berends Creatief Directeur
Joost Berends Creatief Directeur
Over mortierbrigade

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels

Guldenspoorstraat 21
9000 Ghent