Lotto in een romantische bui

Lotto in een romantische bui

Lotto organiseert op zondag 14 februari een Extra Lotto-trekking speciaal voor Valentijn, en stuurt een campagne vol warmte de wereld in.
 

Te beginnen met een prachtige film, waarin we starten bij een verliefd koppeltje en een romantisch diner op een balkon. En vervolgens komen we terecht in een straat waar we allemaal wel zouden willen wonen. Want blijkt dat de hele straat verbonden is. Verbonden door vriendschap, en door een katrolsysteem waarin eten en drinken wordt gedeeld over de verschillende balkonnetjes. Afgetekend met ‘Valentijn vieren met de buren? Wat uw ding ook is… Lotto. Omdat het kan.’. 
Hartverwarmend en uniek mooi in deze tijden, magistraal in beeld gebracht door André Maat en geproduceerd door RistrettoFilms.

Naast de TV-spot loopt de campagne ook digitaal, op social media, display, radio en POS.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels