Met Ardennes-étape en mortierbrigade leer je elkaar echt kennen.

Met meer dan 2.000 verblijven is Ardennes-étape de vakantie-expert in de Belgische Ardennen. Het gros van hun accommodaties zijn perfect voor grotere groepen en worden stuk voor stuk met zorg door een zelfstandige eigenaar beheerd. Voor een geslaagde vakantie met je vriendengroep of je hele familie moet je dus op ardennes-étape.be zijn. Met die core business willen ze naast Vlaanderen dit jaar ook Nederland veroveren. En daarbij hoort een nieuwe positionering die samen met mortierbrigade werd uitgestippeld.

We nemen afstand van het stereotiepe beeld van de Ardennen en verleggen de focus naar de emotionele benefits voor vakantiegangers tijdens een verblijf in groep in de Ardennen, en specifieker, in onze verblijven. Hiermee willen we ons fundamenteel onderscheiden van de vakantieparken, hotels en kampings in de wijde omgeving.
-
Charlotte Frenay, Communication Coordinator bij Ardennes-étape

Het is namelijk in een Ardennes-étape verblijf, met alle faciliteiten en omringd door de mooiste natuur die ons land te bieden heeft, dat je vrienden en familie echt leert kennen. Je bent 24/7 bij elkaar in heerlijke omstandigheden, maar wordt ook geconfronteerd met elkaars minder heerlijke kantjes. De momenten die je zo samen meemaakt, die blijven je bij. En zo luidt ook de lijn die mortierbrigade bedacht: Ardennes-étape. Verblijven die bijblijven. De campagne die nu van start gaat, is de eerste binnen dit gloednieuwe langetermijnconcept.

In de nieuwe campagne maken we binnen de gedachte ‘Een huisje in de Ardennen, daar leer je elkaar echt kennen.’ kennis met 6 mensen uit een vriendengroep en een familie, in een productie van Czar en regisseur Joe Vanhoutteghem. Daaruit kwamen twee lange en zes korte films voort. Klankwerk verzorgde de stemopnames en sound engineering.

Het creatief concept ‘Leer elkaar echt kennen in de Ardennen’ dat hand in hand met mortierbrigade werd ontwikkeld, zet op een prachtige manier de kenmerken van de Ardennen in de spotlight waar ons Vlaams en Nederlands doelpubliek naar op zoek is: schilderachtige en ongerepte natuur, reliëf en heuvellandschappen, en bossen zo ver het oog reikt.

Daarbij plaatst het concept onze verblijven, en hun authentieke en warme karakter, centraal in deze setting. Ze vormen het decor waarin soms maffe en soms ontroerende momenten zich afspelen, die we nog lang in ons hart meedragen.

We zien de helden in onze films tijd, comfort en vrijheid ervaren. Omstandigheden waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn, en de onderlinge banden groeien en sterker worden.

 

De films en afgeleiden zullen onder andere te zien zijn op televisie, als online prerolls en in verschillende toepassingen op social media.

PR_CREDITS_Ardennes_Etape.pdf

PDF - 69 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Contact

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com