Mooimakers en mortierbrigade maken samen de lente schoon

Vlamingen hechten niet alleen veel waarde aan het schoonhouden van hun eigen woning, ze ergeren zich ook aan zwerfvuil op straat. En toch belandt er nog steeds veel afval op straat, wat resulteert in meer dan 40.000 ton zwerfvuil en sluikstort in Vlaanderen. 

Om hier verandering in te brengen, is het dus belangrijk dat we ook zelf de handen uit de mouwen steken. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse lenteschoonmaak, met meer dan 110 georganiseerde acties verspreid over heel Vlaanderen. Mooimakers en mortierbrigade doen een oproep aan iedereen: beperk je niet tot je eigen huis, maar zorg ook voor een nette buurt.

De productie voor de lopende social media-campagne werd verzorgd door BounceRocks, onder regie van Jimmy Kets. De radio-creatie nam Sonhouse voor haar rekening.

Lenteschoonmaak Radio 20 sec.wav

WAV - 3.7 Mb

PR CREDITS Lenteschoonmaak 2024.pdf

PDF - 22 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com