mortierbrigade & Mooimakers maken van een Big Pizza een Big Boete

Van 2 t.e.m. 8 oktober 2023 organiseert Mooimakers voor de zesde keer de Week van de Handhaving. In die periode zijn er extra controles op zwerfvuil en sluikstorten. Je riskeert dus een zware boete als je betrapt wordt.

Gooi je je afval op de grond, naast de glasbol of uit het raam van je auto, dan kan dat een boete worden van maar liefst 350 euro. Letterlijk. Want mortierbrigade en Burp Photo illustreerden visueel hoe je gedumpte winkelzak, pizzadoos, drankblikje of vuile peuk veranderen in een vuile boete. Op deze eenvoudige manier hoopt Mooimakers vervuilers wakker te schudden en hen duidelijk te maken dat je rommel achterlaten echt niet kan. De campagne zal te zien zijn in OOH, sociale media, en te horen op radio.

Mooimakers - handhaving 2023 - Pizza

WAV - 5.5 Mb

Mooimakers - handhaving 2023 - Peuk

WAV - 5.5 Mb

PR_CREDITS.pdf

PDF - 66 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Contact

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com