mortierbrigade & Mooimakers pakken uit met monster(boete)s.

mortierbrigade & Mooimakers pakken uit met monster(boete)s.

Mooimakers, organiseert in oktober voor de vijfde keer de Week van de Handhaving. In die periode zijn er extra controles op zwerfvuil en sluikstorten. Je riskeert  een zware boete als je betrapt wordt.

Als je je afval op de grond gooit, kan de boete oplopen tot wel 350 euro. Slik. Je kauwgum of peuk op de grond kan dus zomaar veranderen in een enorme monsterboete.

Om dit extra te dramatiseren, bracht mortierbrigade de monsterboetes tot leven. In beeld zien we monsters van kauwgum, koekverpakking en plastic zak. In radio horen we hoe een sigarettenpeuk transformeert naar een Teerminator en je maakt ook kennis met Zakulah en Drankenstein. Je kleine misstap kan dus serieuze gevolgen hebben. 

Conclusie: Maak van je afval geen monsterboete. Gooi geen afval op de grond

De verschillende monsterboetes zullen te zien zijn in OOH, sociale media, en te horen op radio.

Story image
Mooimakers-Handhaving-30s-Piste 2-Peuk-VL-Radio-Full Scale Mix-080921.wav 6 MB Mooimakers-Handhaving-30s-Piste 2-Blikje-VL-Radio-Full Scale Mix-080921.wav 6 MB PR credits_Handhaving.pdf 52 KB

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels