Mortierbrigade creëert impact voor IP Belgium

Mortierbrigade creëert impact voor IP Belgium

IP Belgium schakelde de hulp van mortierbrigade in om een nieuwe positionering en een bijbehorende visuele identiteit te ontwikkelen. Het merkenportfolio van meer dan 40 premium kanalen op televisie, radio en digital media dat IP Belgium aanbiedt, blijft evolueren en wordt steeds geïnnoveerd om adverteerders een krachtig en doeltreffend mediabereik te garanderen. De impact van deze premium media brands en de nauwe samenwerking die IP Belgium aan elke adverteerder wil bieden, werd vertaald in een nieuwe positonerende lijn: We create impact.

 

Deze wordt versterkt door een visuele identiteit die al even gediversifieerd is als het merkenportfolio dat IP Belgium aanbiedt. In het nieuwe brand design werd de impact van de kanalen van IP Belgium visueel vertaald in toepassingen voor online en offline media, met fotografie van Frieke Janssens en motion design van 3D designer en illustrator Peter Serruys (mr Eightyone).

 

IP_ We-create-Impact.pdf 89 KB

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels