mortierbrigade digitaliseert de Rode Duivels voor ING en de #FootballMadness

mortierbrigade digitaliseert de Rode Duivels voor ING en de #FootballMadness

Maandag 26 april 2021, Brussel — ING brengt als sponsor al jaar en dag de fans dichter bij de Rode Duivels. Maar hoe betrek je fans in een coronajaar? De kans dat we de voetbalgekte samen aan grote schermen zullen vieren, is helaas klein. En net daarom ontwikkelde mortierbrigade GIF stickers van de Rode Duivels. Zo kunnen de supporters tijdens het EK op een digitale manier de #FootballMadness delen.

Dit EK zal nog niet verlopen zoals we dat gewoon zijn. Elkaar in de armen vliegen bij een goal, je verbazing delen na een spectaculaire dribbel of gewoon wat nakaarten na de match: dat zal er dit jaar niet in zitten. En da’s zonde. Want voetbal is emotie, die des te intenser wordt als je ‘m samen beleeft. Om dat toch nog mogelijk te maken, ontwikkelde mortierbrigade leuke GIF stickers van vrijwel alle Rode Duivels. Ideaal om je emoties tijdens een match te uiten, maar ook om de dagelijkse overwinningen in het leven te vieren.

Alle GIF stickers zijn online te vinden via ing.be/footballmadness of via de website van GIPHY. Stuur ze naar elkaar via Whatsapp of voeg ze toe aan je Instagram Stories. Met de GIF stickers van de Rode Duivels voel je je toch een beetje dichter bij het EK.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels