mortierbrigade en BVN hebben heimwee.

mortierbrigade en BVN hebben heimwee.

Wie BVN hoort, denkt meteen aan televisie kijken in het buitenland met een satellietverbinding. Dat is nog niet veranderd, maar er zijn tal van mogelijkheden bijgekomen. Zo kan je via de website kijken naar een livestream. Of je download de app, want je weet natuurlijk nooit wanneer BVN van pas komt.

Om deze app te promoten bij Nederlanders in het buitenland bedacht mortierbrigade een online video die Nederlandse expats en vakantiegangers wil bereiken. In die spot zien we iemand die duidelijk een verkeerd hotel heeft vastgelegd in Amerika. Ranzig, vuil en donker. En dan nog dat lawaai buiten. Is dat een muis daar? Yep.


Als je dan even wil wegvluchten, kijk dan naar BVN. Dat is het beste van de Nederlandse televisie, wereldwijd. Want soms wil je weer gewoon even in Nederland zijn.

 

BVN Credits.docx 37 KB

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels