mortierbrigade en De Morgen brengen een klare kijk in de onduidelijkste tijd van ons leven

mortierbrigade en De Morgen brengen een klare kijk in de onduidelijkste tijd van ons leven

De COVID-19 pandemie veroorzaakt een globale economische en gezondheidscrisis en zorgt zo voor een heel onzeker klimaat. Waar zullen we binnen één maand staan? Hoe zal ons leven eruitzien? mortierbrigade en De Morgen brengen een klare kijk.

Wat zal de impact van social distancing op onze verplaatsingen zijn? Wat gebeurt er met onze financiële curves eens de curve van besmettingen gestabiliseerd is? En kan een zomer zonder festivals zomerhits opleveren? De meest onduidelijke tijd van ons leven vraagt om een klare kijk.

Charlotte Ghekiere, Brand Manager bij De Morgen:

"Een paar maanden geleden had niemand zich kunnen inbeelden dat we nu door zo’n globale crisis zouden gaan. Onze rol als informerende media is om zo correct en helder mogelijk weer te geven wat er gaande is. Door deze rol maximaal te vervullen in tijden van crisis kan je een echte impact hebben. We willen hoop geven aan al onze lezers.”

Voor De Morgen is het niet enkel belangrijk om te informeren, maar ook om een hoopvolle blik op de toekomst te werpen. De campagne blijft binnen de tone of voice en positionering ‘Duidelijk. De Morgen’ die door mortierbrigade ontwikkeld werd bij het begin van hun dagelijkse samenwerking. Ze bevat print, radio en social. Elke nieuwe abonnee van De Morgen zal de krant één maand gratis kunnen lezen om zo duidelijk mogelijk geïnformeerd te blijven.

 

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels