mortierbrigade en VO Citizen tekenen de mobiliteit van morgen uit.

VO Citizen en mortierbrigade wonnen de pitch voor alle sensibiliseringscommunicatie van Brussel Mobiliteit. De twee bureau’s die al 3 jaar samenwerken voor Bike for Brussels, zullen vanaf nu verantwoordelijk zijn voor de sensibiliseringscampagnes van Brussel Mobiliteit. En dat voor de komende 3 jaar.

De communicatie van Brussel Mobilteit werd tot op heden altijd per thema aangepakt en door verschillende partners verzorgd. Voortaan wil het merk meer eenheid in haar communicatie. Om deze eenheid te creëren kiezen ze ervoor om voortaan met twee vaste partners samen te werken: mortierbrigade en VO Citizen.

De grote uitdagingen van morgen

Mobiliteit en veiligheid zijn ongetwijfeld de belangrijkste pijlers van de komende jaren. Zeker voor een metropool als Brussel.

Evert Vermeire – Partner & Managing Director bij mortierbrigade:

« Mobiliteit is een sleutelelement in de evolutie van onze steden en onze levens. Met de sterke groei en het diverse aanbod aan duurzame vervoersmiddelen, is het belangrijker dan ooit dat Brussel Mobiliteit meer uitstraalt dan enkel een faciliterende openbare instelling. Al hun initiatieven moeten herkenbaar zijn en bijdragen tot hetzelfde doel: een mobieler Brussel. We kijken ernaar uit om samen met VO Citizen vooruitgang te creëren in de verplaatsingsgewoontes van mensen via tal van campagnes, partnerships, experiences, content, PR … ».

 

Alexandre Velleure, Managing Director bij VO Citizen:

« Samenwerken met een ander bureau is niet altijd evident. Maar met mortierbrigade voelde dat natuurlijk aan, omdat onze samenwerkingen uit het verleden ook al succesvol waren verlopen. We kunnen onze expertise inzetten voor Brussel Mobiliteit om hen te helpen bij hun grote uitdaging: onze hoofdstad duurzamer maken. »

Een bewezen partnerschap

VO Citizen werkte al voor Brussel Mobliteit met de verkeersveiligheidscampagnes en evenementen in teken van de Week van de Mobiliteit. mortierbrigade creërde in 2017 Bike for Brussels, een merk van Brussel Mobiliteit. Het merk, dat fietsgebruik promoot in de hoofdstad, heeft zich kunnen ontwikkelen dankzij verschillende campagnes die samen met VO Citizen werden gecreëerd.

De eerste campagne schiet in november 2020 uit de startblokken, in het kader van het project Stad30. Het is het eerste grote project van deze nieuwe samenwerking, en het is niet van de minste. De campagne zal aankondigen dat de hele hoofdstad zone 30 wordt.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels