mortierbrigade geeft z’n Monty Python live tickets weg, met spam!

mortierbrigade geeft z’n Monty Python live tickets weg, met spam!

De laatste tickets voor de allerlaatste Monty Python Live show in London die je plots in de schoot worden geworpen. Een mens kan al even goed geloven in de terugkeer van de Spaanse Inquisitie. En toch, hier liggen ze, op het bureau van de mortierbrigadiers: 4 tickets om de Pythons op 20/07 in de O2 Arena te gaan zitten aanstaren vanop de allereerste rij.

Omdat ze bij mortierbrigade behoorlijke jolly ol’ chaps zijn (en zeker niet omdat ze de situatie als schaamteloze zelfpromotie willen uitbuiten) geven ze de tickets edelmoedig weg. En wel op http://spamspamspam.be/. Het enige wat die-hard Python fans moeten doen, is zich inschrijven op de spam mailinglist van mortierbrigade & klanten en gedurende drie dagen door een eindeloze stroom van nonsensikale berichten waden op zoek naar de heilige graal: twee winnende e-mails met daarin duotickets! De eersten die op de winnende link klikken mogen naar de O2 Arena.

Het vervoer daar naartoe moet helaas zelf geregeld worden. Maar als een silly walk van 400km geen ideale opwarming is voor de voorstelling, dan weten wij het ook niet meer. Inschrijven op de lijst kan vanaf nu, het spammen zelf start maandag!

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels

Guldenspoorstraat 21
9000 Ghent