Mortierbrigade heeft met Mooimakers nieuwe hit op zak.

Mortierbrigade heeft met Mooimakers nieuwe hit op zak.

Om autobestuurders aan te sporen om het afval in hun auto mee naar huis te nemen, zet mortierbrigade het afvalzakje van Mooimakers in de kijker. Hiervoor liet ze zich inspireren door de cultklassieker van Huub Hangop ‘Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant’ . De tekst werd licht aangepast naar ‘Ik wil ook zo’n zak voor al dat afval in mijn auto'.

 

De campagne bestaat naast radio en outdoor ook uit een langere versie voor social waarop lustig mag worden meegejumpt. 

 

Radiospot Vrouw Mooimakers-DeZak-RADIO-VL-25s-Katelijne-140820[1].wav - 5 MB Radiospot Man Mooimakers-DeZak-RADIO-VL-25s-Tom-140820[1].wav - 5 MB Credits PR credits_AWV campagne.docx - 36 KB

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels