mortierbrigade klaagt dure brillen aan voor Hans Anders

mortierbrigade klaagt dure brillen aan voor Hans Anders

Wie een dure bril draagt, staat extra voorzichtig in het leven. Daardoor mis je heel wat leuke dingen die je bril in gevaar brengen. Dat is de kerngedachte van de nieuwe tv-spot van Hans Anders die gecreëerd werd door mortierbrigade. De film bouwt verder op de strategie die eerder dit jaar met veel succes van start ging, en toont twee eigenaars van dure brillen die bij Hans Anders een meer relaxte levensstijl vinden, én de liefde.

De film werd geregisseerd door Jeroen Mol in een productie van Czar. Sound en muziek werden door Raygun verzorgd. Naast de film maken diverse social media creaties de campagne compleet.

 

PR credits_Hans-Anders.pdf 55 KB

 

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels