mortierbrigade laat lezers van De Morgen reizen

mortierbrigade laat lezers van De Morgen reizen

Ondertussen weten we dat we deze zomer geen verre vakantieoorden zullen opzoeken. Een tropisch strand of een road trip doorheen Europa kunnen we vergeten. Maar De Morgen doet alles wat binnen hun macht ligt om haar lezers toch ver te laten reizen.

Je kan deze zomer waarschijnlijk niet op vakantie vertrekken. Maar dankzij De Morgen kunnen je ogen kilometers interessante opinies lezen, langs bergen columns en zeeën van artikels. De nieuwe campagne van mortierbrigade maakt van onze staycation een opportuniteit om je gedachten te laten reizen met de heldere en relevante informatie waar De Morgen garant voor staat.

De campagne, in lijn met de positionering ‘Duidelijk. De Morgen.’, bestaat uit een tv-spot, radio, print, banners en social.

 

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels