mortierbrigade gaat ervoor voor ING

mortierbrigade gaat ervoor voor ING

Beeld u zich even in … U gaat bowlen en werpt de bal per abuis in de verkeerde richting. De bal knalt de bowling uit, rolt de straat op en start zo een waanzinnig verhaal vol grote en kleine rampen. Om de verzekeringsproducten van ING te promoten, lanceert mortierbrigade een nieuwe campagne die aanspoort om voluit te leven in alle situaties.

De door mortierbrigade ontwikkelde campagne draait rond het besef dat ING altijd aan de zijde van zijn klanten staat, wat er ook gebeurt en op alle momenten van het leven. Of het nu gaat om een uit de hand gelopen partijtje bowlen of een gebroken been bij het skiën, niets zal u er nog van weerhouden om voluit te leven.

De campagne omvat meerdere radiospots waarvan de eerste drie vanaf vandaag worden verspreid. De anderen zullen in meerdere golven opduiken in de komende maanden. Speciaal voor sociale media ontwikkelde video’s zullen het concept van de absurde verhalen nog wat verder doorduwen aan de hand van verschillende formats.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels