mortierbrigade loves MIVB.

Vrijdag 13 februari 2015 — mortierbrigade lanceert haar eerste campagne voor de MIVB. Ter herinnering : het bureau won eind 2014, samen met Prophets, Initiative & Common Ground het budget voor 5 jaar.

De eerste campagne is het startschot voor een creatieve autostrade die de openbare vervoersmaatschappij inhoudelijk scherper en vormelijk fris en eigentijds op de kaart wil zetten.

In de campagne staat Brussel centraal. De MIVB wil een actieve rol spelen in Brussel en de stad laten zien zoals hij werkelijk is : modern, multicultureel, fier, kleurrijk, modern en optimistisch. We tonen dat het lot van Brussel en de mivb onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Deze ambitie vinden we  in de nieuwe baseline : Brussel, dat zijn wij allemaal.

De lanceringscampagne start op 13/12 in print, affichage, evenementiële posters, radio, digital, activaties, alle eigen media.

Prophets werkte voor de lanceringscampagne een mobile first website concept uit. Hierin staat het manifesto van de MIVB centraal, waarin de MIVB haar liefde verklaart aan de stad Brussel.
Aangezien smartphones instaan voor een significant deel van de foto’s op internet en sociale media, roepen we de Brusselaars, pendelaars en bezoekers op eveneens hun liefde te uiten voor onze hoofdstad. Deelnemers aan onze fotowedstrijd maken kans op enkele leuke Brusselse prijzen.
Bovendien leverde Prophets voor de activatie een e-mailing en een reeks banners op, die zowel online als op de digital signage van de MIVB ingezet kunnen worden.

Deelnemen aan de campagne kan nog tot begin maart. Deel je foto’s op Instagram of Twitter met de hashtag #MIVBlovesBrussels of neem een kijkje op www.MIVBlovesBrussels.be

 

Client:                         STIB MIVB
Client contact:            Françoise Guillaume, Patrick Gillieaux, Barbara Foucart, Sébastien Goffin, Nicolas Naets
Creative directors :    Jens Mortier, Joost Berends, Philippe De Ceuster
Business director :     Evert Vermeire
Strategic director :     Vincent D’Halluin
Creatives :                 Massimo De Pascale, François Massinon
Producer :                  Emilie Kino
Graphic desinger :     Yoann Stas, Laurent Lejeune
Dtp :                           Vito Latorrata
Illustrations :              Barbara Vandekonijnen
Digital :                      Prophets (Bram Cappaert, Amaury Thomas, Hannelore Van Buyten, Jim Clijmans, Kris Van   Hauwermeiren, Stijn Bonjean )
Radio :                       Sonicville