mortierbrigade pakt Het Warmste Inpakpapier uit

mortierbrigade pakt Het Warmste Inpakpapier uit

De Warmste Week lanceert dit jaar een nieuwe versie van Het Warmste Inpakpapier, waarmee je de 2088 goede doelen van De Warmste Week kan steunen. mortierbrigade verpakte dit heuglijk nieuws in een campagne.

Het Warmste Inpakpapier zal de komende weken te koop zijn in alle winkels van Colruyt Group. De opbrengst hiervan wordt verdeeld onder de 2088 goede doelen die je dit jaar via De Warmste Week kan steunen. Een cadeau krijgen dat ingepakt werd met Het Warmste Inpakpapier, voelt dus extra goed.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels