mortierbrigade schaamt zich niet langer voor HUMO.

Humo heeft sinds enige tijd een nieuwe digitale editie. Om die nog eens in de verf te zetten, lanceert mortierbrigade een nieuw offensief onder de noemer: de schermschaamte voorbij.

Mensen staren namelijk voortdurend naar hun smartphone. Daaruit komen termen als ‘Schermtijd’ en nu ook ‘Schermschaamte’. Want mensen schamen zich als ze worden betrapt of worden gewezen op het feit dat ze weer te veel op hun smartphone zitten te kijken. Maar dankzij Humo Digitaal is die schermschaamte voorbij. Want kijken naar een scherm betekent niet langer dat je iets nutteloos doet, of asociaal bent, integendeel! Het is een teken van intelligentie, van informatiehonger, op de hoogte blijven, van een uitstekend gevoel voor humor.

Extreme schermtijd is niet meer dan normaal, met Humo Digitaal

Story image

 

Radiospot o_Humo_ra_VL_C4c3_SchermschaamteVoorbij_30s.mp3 - 949 KB Credits HUMO Digital credits OK.docx - 35 KB

 

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels