mortierbrigade sluit het jaar in schoonheid af

mortierbrigade sluit het jaar in schoonheid af

mortierbrigade sluit 2019 af met goed nieuws in drievoud. Het bureau kreeg de verantwoordelijkheid over de communicatie van Mooimakers en Marie-Jo en mag zijn samenwerking met Bike for Brussels de komende jaren verderzetten.

mortierbrigade verleidde Marie-Jo met zijn aanpak. Mooimakers vertrouwt al haar communicatie toe aan de brigadiers na een pitch waarin ze zich zowel op strategisch vlak als creatief onderscheidden. Het eerste werk zal verschijnen in de lente van 2020.

Ten slotte besliste Bike for Brussels na een lange competitie om verder samen te werken met een tandem die gevormd wordt door mortierbrigade en VO. Drie jaar geleden creëerde het Schaarbeekse agentschap een nieuwe positionering voor Bike for Brussels en na een reeks succesvolle campagnes en een aanhoudende stijging in Brusselse fietsers, blikken de partners nu enthousiast vooruit.

Contacteer ons
Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels