mortierbrigade stelt een ongemakkelijke vraag voor ZIJkant en Equal Pay Day

In 2023 werd de Pay Transparency Act goedgekeurd door het Europees Parlement, een richtlijn die meer loontransparantie eist van werkgevers. Want alleen met meer loontransparantie kunnen werknemers weten of ze eerlijk betaald worden, en kan de loonkloof kleiner worden. Mannen verdienen vandaag immers nog 21% meer dan vrouwen. ​

Omdat het gaat om een richtlijn, die dus nog steeds vrijblijvend is, werd het tijd om te benadrukken dat praten over je loon geen taboe meer zou mogen zijn in 2024. Daarom creëerden mortierbrigade en regisseurs Lionel Goldstein (Czar) naar aanleiding van Equal Pay Day op 17 maart een nieuwe film voor ZIJkant – Equal Pay Day. Ze gingen aan de slag met een vraag die binnen bedrijven paniekerig wordt ontweken: ‘Hoeveel verdien jij?’

PR_CREDITS_EPD.pdf

PDF - 59 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Neem contact op met

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com