mortierbrigade wordt de nieuwe partner voor het nieuwe eengemaakte Crelan en AXA Bank

Eind 2021 nam Crelan AXA Bank in België over. Een belangrijke stap in de rijke geschiedenis van Crelan, dat op deze manier z’n taille verdubbelt en de 5e bank van ons land wordt. De effectieve fusie wordt in 2024 verwacht.

Een recente pitch, begeleid door Pitchpoint, tussen finaal 3 agencies leidde Crelan naar mortierbrigade om het merk de plaats te geven die het verdient. Een sterk merk vol zelfvertrouwen, dat dichtbij z’n klanten staat.

Today werkte de afgelopen maanden aan de rebranding van het Crelan merk, die binnenkort gelanceerd wordt. Opnieuw een mooie case voor 62MILES, de Belgische marketing & technology groep die onder andere door mortierbrigade en Today gevormd wordt.

De samenwerking tussen mortierbrigade en Crelan is reeds gestart.

“mortierbrigade begreep onze noden erg goed en kwam met een erg solide aanpak en een serieuze onderbouw, maar gelukkig ook met een iets minder serieuze creatie, die zuurstof brengt in een markt met vaak droge communicatie. Samen gaan we met het nieuwe Crelan een mooie toekomst tegemoet." - Frank Van Hees, Head Brand Crelan
“We hebben in het verleden al verschillende mooie verhalen kunnen schrijven voor banken. We kijken ernaar uit om ook voor Crelan het sterk merkverhaal te schrijven dat ze verdienen." - Catherine Hamers, Client Service Director bij mortierbrigade:

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

Contact

mortierbrigade sa/nv Rue Waelhemstraat 77 1030 Brussels

[email protected]

mortierbrigade.com