Niko doet alles voor je

Niko doet alles voor je

Maandag 5 februari 2018 — Hoe kan je op een supersimpele manier alle mogelijkheden van een intelligent systeem als Niko Home Control concretiseren? Dat is de vraag waarop de laatste campagne van mortierbrigade antwoord biedt. Om de verschillende functies van het systeem te illustreren brachten het agentschap Niko tot leven. Ze goten het systeem in de vorm van een elegante, gedienstige en onbaatzuchtige jongeman.

Niko Home Control is een kleine revolutie op vlak van huiselijk gemak.
Het intelligent systeem brengt een rits praktische voordelen met zich mee. Je kan vanop één scherm alle lichten, rolluiken, geluidssystemen en meer bedienen. Het systeem voelt aan wanneer de temperatuur hoger mag of de zonnewering mag zakken. Om maar te zeggen: je bespaart er energie mee en wint aan comfort.

Om de intelligentie en het gemak van het systeem te tonen, maakte mortierbrigade een campagne van vijf social video’s. In die filmpjes worden verschillende aspecten van Niko belicht zoals gemoedsrust, design, veiligheid, en de integratie van kwaliteitsmerken. In iedere video zie je Niko en Christine. Niko is een charmante, knappe jongeman die de rol van Niko Home Control-systeem op zich neemt en op die manier het leven van Christine, de vrouw des huizes, makkelijker maakt. In de korte filmpjes wordt heel eenvoudig geïllustreerd hoe Niko je van dienst kan zijn, met knipoog en in subtiliteit.

Achter deze knappe man, zit ook een knap uitgeknobbelde strategie en mediaplan. Met de filmpjes wil mortierbrigade internetgebruikers bereiken op basis van hun interesses en peilen welke voordelen hen het meest appeleren. Laura Deknock, Digital Strategist bij mortierbrigade :

«  We willen weten welk voordeel van Niko Home Control bepaalde doelgroepen het meeste aanspreekt. Door te zien welke video de grootste impact op hen heeft, bieden we hen daarna content aan die in lijn ligt met hun specifieke interesses. »

De 5 video’s kan je hieronder ontdekken.

Lekker wakker worden met Niko - Niko Home Control

Niko zet het puntje op de i van design - Niko Home Control

Niko is er voor je ook wanneer je er niet bent - Niko Home Control

Niko laat niet iedereen binnen - Niko Home Control

Niko bespaart je moeite en energie - Niko Home Control