Sinterklaas omzeilt corona met mortierbrigade

Sinterklaas omzeilt corona met mortierbrigade

Sinterklaas moet dit jaar, zoals iedereen, afstand bewaren omwille van corona. Daardoor zal hij jammer genoeg geen kinderen kunnen bezoeken in de winkels van DreamLand. Een betreurenswaardige situatie, wetende dat Sinterklaas een van de belangrijkste feesten van het jaar is. Maar mortierbrigade heeft een manier bedacht waarop kinderen hun held toch persoonlijk kunnen spreken: in een maand tijd zullen 13.500 kinderen de kans krijgen om Sinterklaas te spreken in een persoonlijke video call. Ja, de man is misschien oud, maar hij is wel mee met z’n tijd.

Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke oplossingen. Daarom bedacht mortierbrigade een manier om de magie van Sinterklaas in stand te houden in de huidige omstandigheden en om kinderen hun dromen alsnog te laten uitpakken. Sinterklaas kan misschien geen kinderen verwelkomen in de winkels van DreamLand, maar hij kan ze wel te woord staan in een persoonlijk videogesprek.

 

Tussen 7 november en 5 december zal Sinterklaas in totaal bijna 900 uur bellen om de vragen van kinderen te beantwoorden. Niet minder dan 13.500 kinderen zullen met the man himself kennis kunnen maken op hun scherm.

Kinderen en hun ouders kunnen een gesprek vastleggen op de website van DreamLand

De campagne wordt aangekondigd in een video op de site van DreamLand waarin de Sint alle kinderen uitnodigt om een afspraak te maken. De volledige campagne vindt online plaats en op Facebook, TikTok en Instagram.

 

 

 

 

 

 

Credits PR credits_Sint.docx - 36 KB

 

 

 

 

Over mortierbrigade

mortierbrigade is een onafhankelijk creatief reclamebureau in Brussel. Het bouwt merken die consumenten verkiezen boven andere via de ‘who dares wins’-methode: een combinatie van slimme merkervaringen en creatieve omnichannel campagnes. Hun expertise reikt van merkstrategie tot digital design, multichannel campagnes, social strategie en influencer & PR managment.

Sinds 2004 is mortierbrigade niet alleen de favoriete plaats voor creatief talent om zich te ontwikkelen, maar ook één van de meest succesvolle agentschappen in de Belgische geschiedenis. Het won meer dan 30 Cannes Lions, waaronder één Titanium, 3 Eurobest Grand Prix, 8 Effie Awards en maakt deel uit van de global FWA hall of fame.

mortierbrigade maakt werk voor klanten zoals Barry Callebaut, Bike for Brussels, Canvas, Cristal, De Morgen, De Warmste Week, DreamLand, Equal Pay Day, Famiris, Hans Anders, Humo, ING Belgium, Lampiris, Levi’s, Marie-Jo, de Nationale Loterij, Pink Ribbon en STIB-MIVB.

 

mortierbrigade
mortierbrigade sa/nv

Rue Waelhemstraat 77
1030 Brussels